Semineele rustice, investiții de viitor pentru locuințe prietenoase!

Ești pasionat de tot ce înseamnă rustic și de stilul cât mai apropiat de rural? Reîntoarcerea la trecut reprezintă astăzi o metodă inedită, prin care poți găsi obiecte deosebite, în care să investești și care să aducă locuinței tale un plus de stil.

De exemplu, studiază gama de seminee rustice chiar aici, pe care o găsești online, până te oprești la modelul care se potrivește locuinței tale!

Șeminee rustice – din ce materiale sunt realizate?

Așa cum probabil îți dai seama și din denumirea lor, șemineele rustice îmbină cu succes cărămida și lemnul, 2 elemente obținute din natură. De asemenea, șemineele pot fi lucrate atent și din granit ori din marmură, materiale puternice și rezistente, care denotă eleganță, dar și un sentiment brut de apartenență la un mediu sănătos.

Unde poți amplasa șemineele rustice?

Pentru a descoperi spațiul perfect în care să amplasezi un șemineu rustic, nu trebuie decât să-ți pui imaginația la contribuție și, firește, să ai suficient loc. Livingul, dormitorul, dar și bucătăria – iată principalele locuri în care majoritatea consumatorilor aleg să monteze astfel de obiecte, dacă ai nevoie de o sursă de inspirație.

De preferat este ca șemineul să devină piesa centrală din încăperea în care îl așezi. De ce? Acest obiect este unul impunător, ce are capacitatea de a deveni foarte repede elementul principal din zona în care este montat.

Cât timp rezistă un șemineu rustic?

Un șemineu rustic are o durată de viață de peste 30 ani. În tot acest timp, nu trebuie decât să cureți coșul de 2 ori pe an și să întreții cărămida de la exterior, pentru ca șemineul să rămână la fel de practic, dar și de atractiv vizual.

Alege un model cu spațiu de depozitare!

Pentru a întreține focul dintr-un șemineu rustic, ai nevoie în permanență de lemne în sezonul rece. De aceea, un model cu un spațiu de depozitare generos, încoporat îți este de mare ajutor. Așa vei avea mereu la îndemână lemnele necesare și te vei bucura totodată de o atmosferă deosebită. În același timp, gândește-te că nu va trebui să ieși afară de mai multe ori pe zi, atunci când temperaturile sunt foarte scăzute.

Alegi dimensiunea în funcție de spațiul pe care îl ai

Nu uita să pui în balanță faptul că șemineul pe care îl alegi trebuie să fie unul în concordanță cu spațiul de care dispui! De aceea, înainte de a face o investiție, măsoară cu o ruletă lungimea, adâncimea, dar și înălțimea: aceste 3 elemente te ajută să determini varianta ideală de șemineu, care să se plieze perfect locuinței tale!

Gamă cromatică variată

Cromatic, șemineul tău poate fi roșu, negru, alb sau poate chiar să îmbine frumos mai multe nuanțe deosebite. De asemenea, dacă optezi pentru o combinație de lemn cu elemente ceramice, vei obține un contrast deosebit, care să îți pună foarte bine în valoare întreaga încăpere.

Indicat este să te orientezi către un șemineu ce se potrivește locuinței tale din toate punctele de vedere. Gândește-te, așadar, și la celelalte obiecte pe care le ai!

Studiază toate produsele de pe Seminee-expert.ro! De aici poți alege cel mai bun semineu: https://www.seminee-expert.ro/, pe care să îl folosești cu încredere pe termen lung și care să îți asigure confortul termic dorit! Lasă montajul în seama unor experți, pentru ca mai apoi să poți începe să folosești șemineul cât de curând posibil!

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

Previous post Isoterm îți poate eficientiza casa cu cea mai bună izolație termică exterioară
Next post Compatibilitatea Perfectă – Ghidul complet al Compatibilității între Jantă și Anvelopă