Category

Bucataria romaneasca

Tarta de mere

Ingrediente: 1 aluat foitaj3 mere mari100 g zahar pudra2 oua50 g unt1 lime1 lamaie Numar de portii: 6 Mod de preparare: Decojiti merele si dati-le prin razatoarea mare sau le taiati feliute subtiri, dupa preferinte....
Read More

Tarta cu capsuni

Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina125 g margarina70 g zahar2 galbenusuri50 ml apaun varf de cutit de sare Pentru umplutura: 2 oua250 g branzica dulce100 g zahar200 g smantana1 lingurita de esenta de vanilie500 g...
Read More

Crema de zahar ars

Ingrediente: 1 l lapte6 – 8 oua6 – 8 linguri de zahar5 linguri de zahar pentru glazura Numar de portii: 6 Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 150° C. Puneti intr-un bol ouale şi şase...
Read More

Foietaj cu sunca si ciuperci

Ingrediente: 300 g sunca150 g ciuperci proaspete100 g cascaval ras2 ouao lingurita de fainaun pachet de foitajulei de maslinesare si piper dupa gust Numar portii: 4 Mod de preparare: Taiati sunca in cubulete, pe care...
Read More

Crema de ciocolata

Ingrediente: 200 g ciocolata neagra 75% cacao80 g zahar1 lingura de miere de albine1 lingurita de amidonun varf de praf de scortisoara300 ml smantana lichida Numar de portii: 4 Mod de preparare: Rupeti ciocolata in...
Read More

Carnaciori in sos de vin rosu

Ingrediente: 12 carnaciori800 g cartofi2 cepe rosii50 g unt250 ml de vin rosusare si piper dupa gust Ingrediente pentru sosul de mustar: 1 lingura de mustar iute2 cepe mici2 linguri de otet300 g smantana Numar...
Read More

Salata de quinoa

Ingrediente: ½ cana quinoa8 rosii cherrycateva buchetele de broccoli1 ceapa rosie1 ardei galben1 morcov rassucul de la o lamaieulei de maslinesare si piper dupa gust Numar de portii: 1 Mod de preparare: Quinoa se spala...
Read More
1 2 3

Recomandari:

ANVELOPE VARA - Orice Dimensiune pe Vadrexim.ro!