Category

Bucataria romaneasca

Cum să te răsplătești la finalul unei săptămâni grele?

Studiile din domeniul psihologiei au arătat că momentele în care îți acorzi atenție și compasiune au un impact direct și ridicat asupra stării de bine, sănătății mintale și calității relațiilor cu cei din jur. Cu...
Read More

Tarta de mere

Ingrediente: 1 aluat foitaj3 mere mari100 g zahar pudra2 oua50 g unt1 lime1 lamaie Numar de portii: 6 Mod de preparare: Decojiti merele si dati-le prin razatoarea mare sau le taiati feliute subtiri, dupa preferinte....
Read More

Tarta cu capsuni

Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina125 g margarina70 g zahar2 galbenusuri50 ml apaun varf de cutit de sare Pentru umplutura: 2 oua250 g branzica dulce100 g zahar200 g smantana1 lingurita de esenta de vanilie500 g...
Read More

Crema de zahar ars

Ingrediente: 1 l lapte6 – 8 oua6 – 8 linguri de zahar5 linguri de zahar pentru glazura Numar de portii: 6 Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 150° C. Puneti intr-un bol ouale şi şase...
Read More

Foietaj cu sunca si ciuperci

Ingrediente: 300 g sunca150 g ciuperci proaspete100 g cascaval ras2 ouao lingurita de fainaun pachet de foitajulei de maslinesare si piper dupa gust Numar portii: 4 Mod de preparare: Taiati sunca in cubulete, pe care...
Read More

Crema de ciocolata

Ingrediente: 200 g ciocolata neagra 75% cacao80 g zahar1 lingura de miere de albine1 lingurita de amidonun varf de praf de scortisoara300 ml smantana lichida Numar de portii: 4 Mod de preparare: Rupeti ciocolata in...
Read More

Carnaciori in sos de vin rosu

Ingrediente: 12 carnaciori800 g cartofi2 cepe rosii50 g unt250 ml de vin rosusare si piper dupa gust Ingrediente pentru sosul de mustar: 1 lingura de mustar iute2 cepe mici2 linguri de otet300 g smantana Numar...
Read More
1 2 3

Recomandari:

ANVELOPE VARA - Orice Dimensiune pe Vadrexim.ro!