Bucură-te de mese îmbelșugate cu grătarele și ustensilele premium de la PEFOC!

Suntem în sezonul grătarelor suculente care sfârâie sub greutatea cărnii și preparatelor suculente, gătite în aer liber alături de familie sau prietenii dragi. Tocmai de aceea, prietenii noștri de la PEFOC, ne propun astăzi, colecția de grătare și cuptoare ideale pentru cei care iubesc preparatele fragede și aromate. Meșterii sibieni, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul termicelor neconvenționale din România, ne pun la dispoziție un univers premium de grătare de grădină, alături de multe alte accesorii și ustensile gratar necesare pentru a te putea bucura de veritabile răsfățuri culinare în propria curte!

Gama propune modele realizate din materiale de calitate înaltă, care își vor dovedi durabilitatea în timp. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și funcționează pe bază de lemne sau cărbuni. Fiecare model satisface, atât preferințele estetice, cât mai ales, pe cele funcționale iar dacă ești fanul aromelor intense care te cuceresc cu fiecare mușcătură, îți recomandăm o vizită pe site-ul pefoc.ro pentru a face cunoștință cu varietatea de tipuri și modele de grătare pe lemne sau cărbuni, create special pentru toate gusturile și buzunarele!

Grilele și Grătarele Economice

În această categorie îți propunem grătarele standard, simple, pe lemne sau cărbuni disponibile la un raport calitate-preț excelent. Ai de ales între modele clasice sau tradiționale, realizate din materiale calitative și grosimi mai mari, pentru rezistență în timp. Grătarele din această gamă sunt realizate din tablă de oțel de 3 mm grosime, permițând astfel folosirea lemnelor fără riscul deformării. Dacă îți dorești un gratar carbune mobil, avem și astfel de modele în stocul propriu, dar și modele de grătar cu ceaun, perfecte pentru prepararea tocănițelor sau ale altor mâncăruri tradiționale românești sau internaționale.

Gratarele OFYR sunt grătare de grădină pe lemne confecționate din oțel corten sub formă de disc. Sunt prevăzute cu vatră de foc și arată extrem de bine într-o grădină la casă. Grătarele din gama Ofyr sunt disponibile în nuanțe de negru sau ruginiu, precum și în diferite dimensiuni, în funcție de preferințele tale.

Vedeta incontestabilă din oferta PEFOC este reprezentată de grătarul Big Green Egg! Aceste modele de grătare profesionale moderne sunt construite din ceramică cu capac kamado, ideale pentru pasionații gusturilor fine și preparatelor delicioase. Grătarele sunt disponibile în 7 mărimi, sunt durabile și economice, și vin cu garanție pe viață pentru materialele din care sunt confecționate componentele ceramice. Combinația de materiale de ultimă generație, procesul de fabricație și ceramica specială, face din kamado-ul Big Green Egg un grătar premium, extrem de sustenabil.

Fire Pits – mai mult decât un grătar, acest model marchează cu stil, atmosfera confortabilă în aer liber! Indiferent dacă doriți să adăugați grădinii un aer aparte, să găzduiți o petrecere în curte sau vă doriți un moment de relaxare cu familia pe terasă, o vatră de foc pe lemne va deveni rapid un punct de atracție, creând o atmosferă irezistibilă pentru momente de neuitat afară.

Pe lângă varietatea de grătare, începând de la cele pe cărbun și până la grătare pe gaz sau modele Weber de gratar electric profesional, www.pefoc.ro vă pune la dispoziție și materiale de construcție grătare pentru aceia dintre voi care doresc să-și construiască singuri în curte, propriul grătar sau cuptor pe lemne.

Iar dacă ai nevoie de ajutor în construcția unui grătar de grădină, apelează la suportul echipei sibiene pentru a beneficia de expertiză sau servicii de montaj la cele mai înalte standarde profesionale din industrie. În plus, serviciile de consultanță și livrarea produselor comandate, sunt gratuite indiferent unde te-ai afla în țară și în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

Previous post 5 Utilizari creative ale pinilor magnetici
Next post Top 3 lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte ca să mergi la un salon de masaj.