Endermologia, unul dintre cele mai bune tratamente anticelulitice

Endermologia este o procedura de remodelare corporala care se realizeaza cu dispozitivul Endermo Expert Pro pentru a indeparta celulita si a diminua numarul de centimetri de grasime din corp. Dezvoltata in Franta, aceasta tehnologie stimuleaza delicat pielea – are un cap de masaj care aspira si maseaza usor pielea. Deoarece este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice din intreaga lume, este si popular – se estimeaza ca mai bine de 300 000 de oameni din toate colturile lumii apeleaza la aceasta procedura in fiecare zi.

De ce apeleaza oamenii la endermologie?

Cei mai multi oameni beneficiaza de acest tratament pentru a scapa de celulita. Celulita este acea grasime subcutanata care se formeaza pe solduri si coapse, greu de indepartat chiar si prin sport si alimentatie corecta. Afecteaza 10% dintre barbati si 90% dintre femei.

Endermologia este, de fapt, singurul tratament anticelulitic care a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration). Exista multe alte tratamente care pretind ca reduc celulita, insa acesta este singurul care s-a dovedit ca face acest lucru in mod eficient.

Beneficiile tratamentului de endermologie

Tratamentul de endermologie iti poate imbunatati aspectul prin indepartarea celulitei si conturarea corpului. Aceasta procedura iti poate oferi rezultate impresionante fara a implica bisturiu. Increderea ta in propria persoana se va imbunatati considerabil in urma acestui tratament.

Insa endermologia nu este menita doar persoanelor care vor sa scape de celulita si de cativa centimetri in circumferinta. De aceasta procedura pot beneficia si sportivii de performanta sau persoanele care fac multe exercitii fizice. Asta pentru ca masajul endermologic ajuta la atenuarea durerilor musculare si articulare cauzate de antrenamentul intens. Totodata, este de mare folos in recuperarea de dupa meciuri sau antrenamente.

Nu in ultimul rand, tratamentele de endermologie pot imbunatati starea generala de bine. Acestea pot ajuta la cresterea circulatiei sanguine, ceea ce va determina un flux de mai multi nutrienti in diferite locuri ale corpului. De asemenea, ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor din organism.

Ce presupune o sedinta de endermologie?

Aceasta procedura se efectueaza intr-o camera privata. Ti se va oferi un body pe care sa il porti in timpul tratamentului care va dura, in medie, 45-60 de minute.

In cadrul procedurii, se foloseste un aparat Endermo Expert Pro ce utilizeaza un sistem RF bipolar, patrunzand la 4-15 mm in piele si cauzand frictiune intre moleculele de apa. Aparatul utilizeaza niste role incalzite, sub presiunea vacuumului, facand astfel un masaj profund, pana in locul in care este depozitata celulita.

In urma tratamentului, te poti intoarce inapoi acasa. Nu este necesar timp de repaus.

Cu toate ca rezultatele sunt deja vizibile in urma unei singure sedinte, pentru o eficienta maxima se recomanda un set de circa 6-8 sedinte (o sedinta la doua saptamani).

Related Posts

Recomandari:

ANVELOPE VARA - Orice Dimensiune pe Vadrexim.ro!