Afla cat costa un implant de par si scapa de frustrarea lipsei podoabei capilare

Asa este ca nu ne dam seama ce am pierdut, pana cand nu mai avem acel lucru? Pare banal, este tiparul clasic, sa ai par pe cap. Celui care isi afiseaza chelia ii atribuim diverse scenarii, dar prea putini sunt cei care chiar cred ca aceasta a fost o alegere proprie.

De podoaba capilara asociem repere precum frumusetea debordanta. In trecut era si semn al apartenentei unei clase sociale superioare. Este lesne de inteles de ce, ingrijirea parului si mai cu seama simpla sa spalare era costisitoare si consumatoare de timp. Cum nu oricine isi permitea acest lux, parul cat mai lung era vazut ca un semn al nobilimii. Acum ramanem la faptul ca parul lung este o arma a seductiei, cel putin in cazul femeilor. Doar ca diversele probleme de sanatate fac ca acesta sa fie pierdut, iremediabil.

Exista solutia implantului de par, dar cat costa o astfel de interventie?

Din fericire pentru cei care sufera de alopecie, exista proceduri de implant de par. Acestea sunt singurele care pot reda pacientului podoaba capilara. Astfel de interventii pot fi cu urmari minime si recuperare mai rapida, gratie tehnologiilor actuale. Spre exemplu, in cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant, din Bucuresti, este folosita exclusiv metoda Q-FUE. Implantul este realizat minutios, fir cu fir.

Desigur, uneori aceste avantaje palesc in fata efortului financiar pe care pacientii cred ca trebuie sa il faca. Afla cat costa un implant de par si abia apoi decid daca este cazul sa faca acest pas. In cazul clinicii amintite exista si o varianta mai flexibila de plata si anume in rate. Pentru pacientii din tara poate fi realizat un plan de plata esalonata, dacă sunt venituri inregistrate si daca pacientul solicita aceasta varianta.

Nu ar fi primul serviciu ce se poate plati in rate, asadar nimic strain pentru public. Cat despre costul efectiv, depinde de cazul fiecarui pacient. In unele situatii totul se complica cand foliculii de par de la pacient nu sunt de calitate. Adica nu vor putea fi folositi. Se poate recurge insa la recoltare de la un pacient compatibil. Din fericire pentru cei care ar avea nevoie de acest lucru, in cadrul clinicii mentionate vor putea beneficia si de aceste servicii.

Costul? Prea putin important, cand la mijloc sta fericirea ta

In lumea in care interventiile de ordin estetic sunt atat de frecvente, cea de implant de par nu pare sa fie una exagerata. Este de dorit ca cei care se confrunta cu astfel de probleme estetice sa remedieze prin orice cale posibila aspectul. Chiar daca nu suntem superficiali si nu am pune accent pe aspect, acesta conteaza destul de mult.

Cand la mijloc este fericirea ta, ai face bine sa iei atitudine. Intra pe site-ul oficial aici si descopera mai multe detalii legate de pret si nu numai, pentru ca in viitorul apropiat sa alegi acest serviciu. Consultatia initiala este gratuita si relevanta si pentru a afla care sunt costurile implicate.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Previous post TOP CINCI arbori cu flori pe care îi poți planta în fața casei pentru a înfrumuseța zona
Next post 7 sfaturi pentru a-ți menține echipamentele de fitness în stare bună mai multă vreme