Care sunt cele mai populare jocuri la cazino îndrăgite de pasionați?

Jocurile la cazino sunt extrem de populare la noi în țară, fiind o formă de divertisment foarte des aleasă de multă lume. Cazinoul pune la dispoziție multe variante din care jucătorii pot alege ce li se potrivește mai bine sau pot chiar să jongleze cu ele, în funcție de preferințele pe care le au într-un anumit moment. Jocurile pot fii atât într-un format fizic, cât și în mediul online. Cu toate acestea, varianta online este o idee mai populară, fiind mai rapidă și mai ușor accesibilă jucătorilor de pretutindeni.

Vezi mai jos lista cu cele populare jocuri de noroc în rândul jucătorilor la cazino:

SLOTURILE

Primul joc popular de pe lista noastră de jocuri la cazino sunt sloturile. Regulile jocului sunt extrem de simple, poate de aceea se bucură și de o popularitate atât de mare. Ele presupun ghicitul combinațiilor câștigătoare de simboluri de pe mai multe coloane care se învârt. Sloturile au o grafică ce include o varietate de teme, cele mai populare fiind însă cele clasice cu fructe și cifre. Dar pe lângă acestea, acum există și alte tipuri, cum ar fi la cele cu personaje din filme sau cu diverse alte tematici. Un exemplu bun pentru pasionați sunt jocurile de cazino la Nitro recomandate de cei de la Deluxecasinobonus.ro. 

BLACKJACK

Cel de-al doilea nume de pe lista noastră este Blackjack, care este un joc de cărți. Acesta presupune obținerea de către jucători a unei mâini cât mai aproape de 21 de puncte, fără să depășească însă acest număr. Inițial jocul începe cu primirea a două cărți de fiecare jucător. Ulterior jucătorii au patru posibilități de acțiune: hit (dorește să mai iau o carte), stand (nu dorește să mai ia o carte), split (când un jucător are două cărți de aceeași valoare), double down(dublează miza) și opțional surrender (retragerea din joc); ultima varianta nu se folosește în toate cazinourile. 

POKER

Acesta nu putea lipsi de pe listă, fiind un joc extrem de cunoscut. Pokerul este tot un joc de cărți, care se practică atât la cazino, cât și ca joc de societate. La poker norocul joacă un rol decisiv în câștigul unei partide, dar și capacitatea jucătorilor de a disimula și de a-i induce pe ceilalți în eroare să creadă că au o mână bună. Formatul jocului pornește de la împărțirea a câte cinci cărți fiecărui jucător, ulterior fiecare are posibilitate să schimbe maxim trei dintre ele pentru a realiza o formațiune norocoasă și câștigătoare. 

RULETA

O ultimă mențiune din lista noastră este ruleta, un joc cu istorie, bazat în mare măsură pe intuiție și noroc. Cum funcționează? Jucătorii pariază inițial pe numere sau pe anumite  combinații de numere și apoi ruleta este rotită și în funcție de unde se oprește bila se determină și câștigătorul rundei respective.

Acestea au fost jocurile de noroc cele mai populare pe care am considerat noi să le adaugăm pe listă. Este o variantă scurtă totuși, existând multe alte opțiuni din care jucătorii au posibilitate să aleagă atunci când se plictisesc de cele enumerate mai sus și vor ceva diferit. Tu pe care l-ai încercat?

Sursă foto: unsplash.com

Previous post Cum Un Scor FICO Peste 640 Poate Adăuga Valoare la Creditele Tale
Next post <strong>Durata de viata si imbatranirea anvelopelor, factori care le influenteaza – Sfaturi utile de la Vadrexim.ro</strong>