Portretul unui model de videochat de succes – Care sunt calitățile necesare pentru a atrage cât mai mulți membri

Deși meseria de videochat pare a fi una relativ nouă pe piață și, de altfel, una de nișă, munca într-un asemenea studio poate aduce venituri mari. Totuși, acest tip de job necesită cunoștințe specifice și un oarecare farmec. Pentru a deveni model, nu este necesar să te încadrezi în niște parametri standard de frumusețe, precum 90-60-90, adoptați de societate. La urma urmei, populația planetei este una extrem de mare, ceea ce înseamnă și că gusturile fiecărei persoane sunt diferite.

Care sunt calitățile unui model de videochat de succes?

În primul rând, activitatea într-o astfel de nișă nu se desfășoară de acasă. O carieră de succes în industria videochatului necesită nu doar un aspect atrăgător, ci și aparatură profesională, un decor special și prezența unor persoane cu expertiză în domeniu. Din fericire, această meserie poate fi practicată din aproape orice zonă a țării, fie că preferi videochatul în Cluj, la femme-studio.ro, în București, Iași sau alt oraș. 

În al doilea rând, această industrie se bazează pe comunicarea interpersonală. Prin urmare, modelul ar trebui să poată comunica într-un mod cât mai fluent și politicos. În fond, comunicarea reprezintă canalul prin intermediul căruia vei atrage cât mai mulți membri. Într-un studio de videochat există două tipuri de conversație – publică și privată. În funcție de capacitatea ta și de șarmul tău, vei putea atrage persoane într-o conversație privată. În general, atunci când vine vorba de o conversație publică cu un potențial membru, este necesar să fii cât mai activă, îndrăzneață și expresivă, dar nu ar trebui să cedezi la diferite tipuri de provocări.

Atitudinea unui model de videochat față de un membru

Dacă ai reușit să atragi un membru într-o conversație privată, încearcă să fii cât mai reținută – nu lua tu inițiativa de a începe un dialog, ci așteaptă să vezi modul de abordare a membrului cu care relaționezi. La urma urmei, oamenii pot fi foarte diferiți, iar unii caută să aibă parte doar de o comunicare simplă și banală. În orice caz, dacă vei reuși să înțelegi și să validezi toate dorințele și speranțele membrului, vei obține – totodată – o persoană care îți va căuta prezența în mod constant și care te va răsplăti cu generozitate pentru atitudinea ta. Deși poate părea că munca unui model de videochat nu implică aspecte prea complicate, adevărul este cu totul altul. Pe lângă un chip frumos și un corp atrăgător, vei avea nevoie să dobândești o atitudine cât mai relaxată și să stăpânești arta conversației – astfel de  caracteristici îți vor garanta succesul într-o industrie de videochat (care, de cele mai multe ori, impune multe provocări). În plus, cunoștințele minime de psihologie ar putea să prezinte o utilitate foarte mare, cel puțin la început, pentru a te putea ajuta să înțelegi regulile de funcționare ale agenției în care activezi și pentru a te adapta fiecărui tip de personalitate cu care interacționezi.

Pentru a încheia, este bine să reții următoarea zicală – repetiția este mama învățăturii. Așadar, prin intermediul practicii, vei învăța totul într-un timp cât mai scurt. Tot ce trebuie să faci este să fii creativă, încrezătoare în propriile forțe și atentă.

Sursa foto: unsplash.com

Previous post La ce să te uiți atunci când alegi un cazino online?
Next post CINCI aparate care îți vor ușura munca în bucătărie