Descoperă vatra de foc – focul de tabără magic din grădina casei tale!

Momentele speciale petrecute afară in aer liber, developând amintiri frumoase alături de familie și prietenii dragi, nu trebuie să fie deranjate de răcoarea serilor de început de toamnă. În acest sens, profesioniștii de la PEFOC ne recomandă să încercăm noul concept de vatra foc gradina de tip firepit – focul de tabără magic din grădina casei tale!

De la meșterii sibieni descoperim că vatra de foc pentru exterior este ideală pentru asigurarea confortului termic, oferind șansa de a ne bucura de frumusețea și grandoarea focului arzând, chiar și atunci când temperatura de afară este mai scăzută. Pe parcursul acestui articol vei afla câteva detalii importante, dar și avantajele esențialele ale unei vetre pe foc, ce poate da naștere unei atmosfere idilice în nopțile magice petrecute în compania celor dragi!

În primul rând, printre cele mai importante beneficii ale unui astfel de sistem de încălzire pentru exterior, se numără faptul că este alternativa mai ieftină la un șemineu în aer liber cu bol sau focar, pentru foișor, terasă, curte sau grădina casei tale! Vatra pe foc mai este cunoscută și sub denumirea de fire pit – un model de vatră de foc pe lemne, care poate asigura în mod facil confortul termic atunci când temperatura din exterior este mai scăzută, în același timp, reprezentând și un obiect de design inedit pentru curtea casei tale.

În plus, datorită dimensiunilor compacte și greutății minime, acest dispozitiv poate fi transportat ușor și rapid dacă vrei să te bucuri de activități în aer liber cum ar fi un picnic alături de prieteni. Totodată, vetrele pe foc sunt niște sisteme termice care nu afectează integritatea gazonului din curte sau mobilierul de exterior! În catalogul meșterilor sibieni poți descoperi o gamă completă de astfel de fire pits de dimensiuni și design-uri diferite, dar și alte modele de semineu decorativ pentru interiorul locuinței tale.

Cele mai importante beneficiile ale unei vetre pe foc?

– Reprezintă un mod eficient de protecție a gazonului, terasei sau trotuarului împotriva

  efectelor arderii focului;

– Înlătura din start riscul de a deteriora pavajul;

– Oferă posibilitatea de realizare a unui foc de tabără oriunde și în orice moment în grădina

  ta;

– Sunt produse conform celor mai înalte standarde europene de calitate și siguranță;

– Prezintă durabilitate mare în timp, oferită de materialele premium din structura lor.

Nu e de mirare de ce, pe lângă faptul că are potențialul de a asigura confortul termic necesar în zilele sau nopțile mai răcoroase, acest sistem de încălzire pe lemne poate deveni și principalul element de atracție în curtea sau grădina casei tale! Așadar, accesând magazinul online www.pefoc.ro vei avea parte de o gamă generoasă de vetre pe foc cu diferite specificații, precum: vetre cu formă hexagonală, tip bol vatră circulară, tip bol hexagonal, formă triunghiulară, tip bol rectangular cu diferite dimensiuni sau particularități! De asemenea, tot aici găsești și cele mai bune șeminee pe lemne, sobe pe peleți, soluții complete de cos de fum ceramic sau din inox, dar și o serie întreagă de grătare economice sau grătare premi

Previous post Casa de marcat vs sistem POS: care este alegerea potrivita pentru restaurante?
Next post Cum ajută backlinkurile la creșterea vizibilității site-ului tău online?