5 Utilizari creative ale pinilor magnetici

Pinii magnetici sunt obiecte mici, dar extrem de utile, care pot aduce o nota de creativitate si eficienta in diverse aspecte ale vietii. De la birou, acasa sau in calatorii, aceste mici obiecte magnetice pot fi extrem de utile.

Ce poti face cu pinii magnetici?

1. Iti poti organiza spatiul de lucru. De multe ori, biroul nostru se poate transforma intr-un labirint de hartii, notite si documente, dar cu ajutorul pinilor magnetici, putem remedia acest lucru. Foloseste un panou metalic sau o placa magnetica pe peretele biroului si ataseaza cu usurinta documentele importante, fotografii motivationale sau planurile viitoare. Pinii magnetici pot fi o alternativa mai atractiva si mai organizata fata de clasicele ace de birou.

2. Iti poti afisa fotografiile. Fotografiile reprezinta amintiri pretioase si nimeni nu doreste sa le tina ascunse in albume. Pinii magnetici pot fi utilizati pentru a atasa fotografii pe frigider sau pe orice alta suprafata metalica. Fa-ti un colaj colorat si atragator cu fotografiile preferate ale familiei si prietenilor, astfel incat sa te bucuri de ele in fiecare zi.

3.Iti poti construi o tabla magnetica cu idei.  Ai o multime de idei  care vin si pleaca? O tabla de idei pe care sa o amplasezi intr-un loc vizibil in casa sau birou te poate ajuta sa le tii minte. Cu ajutorul pinilor magnetici poti atasa notite sau schite pe care sa le ai mereu la indemana. 

4. Iti poti decora peretii. Daca esti in cautarea unui mod inedit de a decora peretii din casa, pinii magnetici pot fi solutia perfecta. Cu ajutorul acestor mici obiecte, poti  crea diverse aranjamente artistice pe orice suprafata metalica. Fie ca este vorba despre imagini, postere, schite sau ilustratii, vei putea schimba decorul in functie de sarbatorile din calendar sau dispozitia pe care o ai.

5. Iti poti organiza mai bine activitatile. Organizarea activitatilor zilnice, saptamanale sau lunare poate deveni o sarcina usoara cu ajutorul pinilor magnetici. Foloseste o placa metalica sau un panou magnetic si atasati notite colorate cu sarcinile si intalnirile planificate.

Ce particularitati au pinii magnetici?

Desi sunt mici (au un diametru de 12 mm), acestia pot tine pana la 18 coli de hartie a4 bine lipite pe un suport magnetic.

Greutatea unui pin magnetic este de doar 3 grame, insa puterea sa este de 1.6 kg.

Nu trebuie sa investesti foarte multi bani pentru a te bucura de proprietatile pinilor magnetici, in conditiile in care costa doar cativa lei.

Daca vrei pini magnetici, ii poti gasi in mai multe variante de culoare, in asa fel incat sa poti organiza totul mult mai bine.

Pinii magnetici pot fi utili oriunde: acasa, la birou, la scoala, in restaurante sau in orice alt loc in care iti doresti o mai buna organizare, intr-un mod simplu si eficient.

Previous post Dezinsectia si Siguranta in Sectorul Spatii de Joaca si Petreceri
Next post Bucură-te de mese îmbelșugate cu grătarele și ustensilele premium de la PEFOC!