Principalele afecțiuni pe care le poți trata la Arca Life

Care sunt acele afecțiuni ortopedice pe care le poți trata cu ușurință la Arca Life? Ce este bine de știut despre aceste afecțiuni și care este planul de tratament propus? Iată mai multe informații!

Clinica medicală Arca Life este locul în care fiecare pacient va putea găsi acele recomandări care sunt cele mai potrivite și acel plan de tratament de care are nevoie pentru o stare generală de sănătate bună. Această clinică medicală și-a câștigat aprecierea prin intermediul aparatelor ultra-performante, de ultimă generație și unice în România pe care le pune la dispoziția fiecărei persoane care se află în suferință, dar și prin intermediul personalului profesionist și bine instruit pe care îl are. 

Este bine de știut că această clinică medicală, situată în București, vine în întâmpinarea persoanelor care se află în suferință cu soluții endoscopice unice în România, pentru câteva dintre acele afecțiuni ortopedice care sunt cele mai comune în ziua de astăzi. Dacă vrei să cunoști mai multe informații despre serviciile și despre soluțiile pe care Arca Life le pune la dispoziție pacienților, te invităm să râmâi alături de noi, atunci când vom puncta detaliile de care ai nevoie.

În continuare, vom discuta despre principalele afecțiuni ortodpedice pe care le poți trata la Arca Life:

  1. Hernia de disc

Hernia de disc apare în momentul în care se deteriorează unul dintre discurile intervertebrale. Această deteriorare este cauzată de faptul că unul dintre aceste discuri își pierde o parte din conținutul de apă. În general, hernia de disc apare odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce determină reducerea nivelului de flexibilitate. Din acest punct de vedere, este relevant să punctăm în cele ce urmează principalele simptome și semne ale herniei de disc: durerea de mână sau de picior, senzația de amorțeală sau de furnicături, starea de slăbiciune la nivelul mușchilor. Este bine de știut că hernia de disc are la bază anumiți factori de risc, precum greutatea în exces, efortul fizic crescut, dar și factorii genetici. Tocmai de aceea, trebuie să menționăm în cadrul acestui articol faptul că Arca Life este clinica medicală care le pune la dispoziție persoanelor aflate în suferință intervenția endoscopică a herniei de disc, o intervenție minim invazivă, care asigură un timp de recuperare record, datorită faptului că incizia realizată este una fină, de doar 1.5 cm.

     2. Sindrom de canal carpian

Sindromul de canal carpian se referă la inflamația care apare la nivelul tendoanelor sau a articulației pumnului. Nu trebuie exclus faptul că acest sindrom poate fi asociat altor afecțiuni, precum diabetul zaharat, boala renală, alcoolismul sau hipotirodismul, printre multe altele. Durerea și amorțeala apărută la nivelul mâinii, umflarea mâinii, apariția deficiențelor motorii și scăderea progresivă a forței și capacităților musculare sunt doar câteva dintre simptomele și semnele clinice ale acestei afecțiuni. Pentru ca apariția acestui sindrom să fie prevenită, este important ca fiecare persoană să modifice felul în care execută mișcările mâinii și a încheieturii, să țină articulația pumnului dreaptă atunci când sunt efectuate diferite manevre sau să lucreze alternativ cu mâinile. 

Arca Life este locul în care fiecare persoană aflată în suferință va putea beneficia de o intervenție chirurgicală realizată în condiții de maximă siguranță, care conduce la tratarea sindromului și simptomelor manifestate, dar și la un timp de recuperare record, referindu-ne la endoscopia de canal carpian. Această intervenție este una minim invazivă, realizată cu ajutorul unor aparate ultra-performante, unice în România, și cu ajutorul unui chirurg specialist în sindromul carpian. Incizia de lucru este de maxim 1.5 cm, și mai mult de atât, este o intervenție cu precizie 100%. 

Este bine de menționat că la clinica medicală Arca Life te vei putea bucura de un plan de tratament și de acele intervenții unice care sunt necesare pentru bunăstarea și sănătatea ta chiar și atunci când vorbim despre fasceita plantară sau despre acele afecțiuni ortopedice care necesită o intervenție artroscopică, precum artrozele în stadii incipiente, fisurile sau rupturile de menisc, leziunile ligamentare și nu numai. Pentru a beneficia de informațiile pe care le meriți, personalul Arca Life te așteaptă cu drag la o consultație, pentru a-ți putea oferi recomandările de care ai nevoie.

Previous post Cele 10 beneficii ale sapunului cu lapte de capra
Next post De ce să alegeți o carieră în asistență medicală?