Picioare netede si frumoase? Alege ceara de epilat! 

 Orice femeie isi doreste sa arate bine, mai ales pe timpul verii, cand incepe sa poarte rochii si fuste, sau cand imbraca costumul de baie. Insa nici iarna nu este mai prejos. De fapt, trebuie sa ne ingrijim indiferent de anotimpul in care ne aflam. Chiar daca afara sunt -10 grade Celsius, nu inseamna ca ar trebui sa iti neglijezi frumusetea. Frumusetea inseamna nu numa fata si parul, ci si picioarele. Deci, daca-ti doresti picioare frumoase si o piele ca matasea, una din cele mai recomandate metode de epilare este cea cu ceara. Trebuie sa stii ca firele de par de pe picioare si nu numai, nu numai ca vor crea o imagine neplacuta, dar sunt si adevarate “pastratoare”, in anumite zone, ale mirosurilor neplacute. De aceea, epilarea picioarelor si a altor zone de pe corp este o operatiune necesara si recomandata. Indepartarea parului cu ceara este una din cele mai folosite metode. Aceasta se poate efectua la un salon cosmetic, dar si acasa.Chiar și pentru zonele mai sensibile poti sa folosesti ceara speciala. De exemplu, poti folosiceara epilat inghinal pentru aceasta zona desebit de delicata.

In imaginatia multor femeie, care nu au incercat vreodata sau au avut o experienta neplacuta, a te epila cu ceara acasa este o operatiune anevoioasa, in ziua de azi, aparitia mai multor tipuri de ceara, a facut ca acest proces sa fie mult mai simplu. In plus, exista o multime de accesorii ce te pot ajuta,d e la decantoare pentru ceara, pana la benzi de epilat si prosoape coafor pe care sa le folosesti pentru a nu distruge mediul in care te epilezi. Cu foarte putina practica, orice femeie va reusi sa se epileze de una singura. La magazinul online epilatpro.ro poti gasi mai multe tipuri de ceara: ceara, ceara refolosibila, ceara traditionala, ceara de unica folosinta, ceara perle, ceara moale, precum si accesorii folosite in acest proces, precum cele amintite mai sus. De aici poti cumpara cea mai buna ceara si poti comanda rola hartie epilat speciala pentru tratamentul tau cosmetic. Ce tipuri de ceara poti folosi?

Ceara traditionala, cunoscuta si sub denumirea de ceara la cald este , probabil cea mai cunoscuta dintre toate. Cu toate acestea, in ziua de azi, formula ei o face mai usor maleabila. Multe femei recurg la metoda clasica pentru ca pe aceasta o cunosc cel mai bine. Asa cum o sugereaza si denumirea, acest tip de ceara se incalzeste, la o temperatura care trebuie sa treaca de 40 de grade Celsius. Ceara traditionala, la cald, este foarte eficienta, in sensul ca indeparteaza parul intr-un mod foarte precis, iar efectul sau dureaza foarte mult fata de alte tehnici folosite la epilat. Aceasta ceara se foloseste in saloane, dar si acasa. Trebuie insa sa ai destula indemanare pentru a evita posibile neplaceri precum arderea sau iritarea pielii. Te avertizam ca nu este recomandata pentru persoanele cu piele foarte sensibila sau care au probleme cu capilarele.

Ceara la rece sau benzile de epilat cu ceara reprezinta una din cele mai simple metode de epilare si, in acelasi timp este o metoda foarte delicata. In acest caz, ceara nu va fi incalzita in prealabil si se gaseste deja pe benzi ce vor fi gata pentru a fi folosite pentru epilat. Rezultatul este foarte bun si, cu putina indemanare, oricine se poate epila astfel. Este o metoda rapida si usor de folosit.

Pasta de zahar este o metoda folosita inca de acum cateva sute de ani, fiind in acele vremuri realizata din apa, miere si lamaie. Era folosita in special in tarile arabe. Si acum se foloseste aceiasi metoda. Aceasta ceara este foarte moale. Desi nu este la fel de eficienta precum cea la cald, aceasta ceara este recomandata pentru femeile cu o piele mai sensibila sau care nu suporta durerea. La epilatpro.ro aceasta se gaseste in recipiente de 500ml si 600 ml. Se foloseste dupa o incalzire prealabila in incalzitorul de ceara sau in cuptorul cu microunde.

Previous post Jante din aliaj sau jante din tablă – Cum le aleg?
Next post <strong>Care sunt mai avantajoase? Apartamentele in blocuri noi sau cele in blocuri vechi?</strong>