Kidoptik – ajutorul de care are nevoie copilul tau pentru o vedere sanatoasa

Atunci cand copiii si adolescentii au probleme cu ochii, parintii stiu ca la clinica Kidoptik pot primi ajutorul de care au nevoie. Este foarte important ca un consult oftalmologic sa se desfasoare in conditii favorabile pentru acestia, adica sa le ofere confortul psihic si fizic necesar. De multe ori timiditatea si retinerea celor mici face foarte dificila examinarea, rezultatele neputand fi considerate precise, deci sigure.

Nu este insa cazul la Kidoptik, clinica oftalmologie copii unde toate aspectele ce tin de o examinare exemplara au fost vizate. Aici parintii stiu ca nu au de ce sa se ingrijoreze, intrucat copiii vor fi pe mana specialistilor.

Ce recomanda serviciile oftalmologice de la Kidoptik?

Indiferent de motivele pentru care considerati ca un consult oftalmologic al copilului este necesar, este important sa nu amanati efectuarea unei programari. Chiar daca semnele observate nu par ingrijoratoare, ideal este sa va convingeti ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Optand pentru un consult oftalmologic in cadrul clinicii Kidoptik, va bucurati de avantaje insemnate. Iata care sunt numai cateva dintre acestea.

Aparatura de specialitate

Chiar si copiii foarte timizi, inchisi, care nu obisnuiesc sa socializeze deloc vor fi examinati corespunzator, fara a fi stanjeniti. In acest sens, clinica dispune de aparatura germana si japoneze, special concepute pentru ei. Printre altele, acestea permit examinarea de la o distanta suficient de mare pentru a nu crea disconfort pacientului. Mai multe informatii despre aparte si scopul lor regasiti in cadrul paginii oficiale a clinicii: Kidoptik.ro.

Specialisti in oftalmologie pediatrica

Este foarte important ca medicii sa aiba specializare in ramura pediatrica, sa cunoasca indeaproape fiecare etapa de dezvoltare a vederii la copii, pentru a putea interveni corect acolo unde este necesar. In urma controalelor efectuate, acestia vor prescrie reteta potrivita, dupa caz. Practica efectuata de-a lungul anilor, alaturi de studiile superioare ce le completeaza dosarul ii plaseaza in randul specialistilor in care parintii isi pot pune toata increderea. Detalii suplimentare despre acestia se gasesc si pe site-ul clinicii.

Optica medicala

In situatia in care in urma controlului rezulta nevoia de a purta ochelari, pe baza prescriptiei eliberata de medicul specialist se pot executa cei necesari in cadrul aceleiasi clinici. Acesta este un avantaj pentru parintii care se invoiesc de la serviciu pentru a merge la oftalmolog cu copilul, intrucat poate rezolva si problema ochelarilor in acelasi timp. Mai mult decat atat, pacientii au posibilitatea de a proba ramele, optand pentru cele care ii fac sa se simta confortabil. Preturile variaza in functie de model. Acestea pot fi analizate si online, unde sunt de asemenea disponibile.

Nu in cele din urma, un criteriu general valabil dupa care cu siguranta orice parinte se va orienta este costul serviciilor. Desigur, primordiala este calitatea acestora. Ei bine, la Kidoptik exista un echilibru convenabil intre cele doua, astfel incat toata lumea sa fie multumita, iar copiii sa plece fericiti din cadrul cabinetului.

Interesati sa aflati mai multe despre clinica Kidoptik si serviciile oferite? Puteti accesa pagina Kidoptik.ro cu toata increderea.

Previous post De ce să alegi Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești?
Next post Cum sa alegi un adeziv gene potrivit?