De ce sa investesti intr-o proprietate in Dubai

Plajele superbe, sutele de magazine si restaurante, numeroasele mall-uri si activitati pe care le pot face in Dubai au determinat oameni din toate colturile lumii sa emigreze in orasul din Orientul Mijlociu.

Fiind unul dintre locurile cu cea mai mare dezvoltare din lume, Dubai se mandreste cu o economie infloritoare, un portofoliu imobiliar de neegalat si unele dintre cele mai bune venituri din investitiile imobiliare.

Exista numeroase lucruri care fac piata imobiliara din Dubai extrem de interesanta. Iata cateva dintre motivele pentru care Dubai este cel mai potrivit loc pentru a investi in acest moment.

Vremea perfecta

Dubaiul este renumit pentru vremea insorita pe tot parcursul anului. Aici, exista doua anotimpuri: vara, care incepe in jurul lunii mai, si iarna, in jurul lunii octombrie. Pe tot parcursul anului, te poti bucura de o vreme calda si insorita, cu cer senin.

Fara taxe pe venit

Expatii din lumea intreaga  continua sa fie atrasi de Dubai pentru viata fara taxe pe venituri. Orasul atrage constant noi straini dornici de schimbarea locului de munca, care isi pot creste veniturile si face economii fara a plati taxe.

Nivel ridicat de trai

Pe orice lista a celor mai luxoase orase din lume se regaseste si Dubai. Orasul si-a construit o reputatie pentru un stil de viata glam, care se diferentiaza cu totul de restul, redefinind luxul complet cu tot ceea ce acesta ar putea include.

Siguranta

Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai frumoase locuri in care ai putea trai, Dubai este si unul dintre cele mai potrivite orase pentru a intemeia o familie. Imprejurimile sigure si securizate, rata scazuta a criminalitatii, ca de altfel, crimele violente aproape inexistente, fac din Dubai unul dintre cele mai sigure orase din lume pentru a locui.

Infrastructura de clasa mondiala

Infrastructura si conectivitatea sa de clasa mondiala au facut Dubaiul sa devina de o importanta majora nu doar in Orientul Mijlociu, ci in intreaga lume. Aici vei gasi infrastructura de clasa mondiala si o uimitoare planificare urbana ce il ajuta sa evolueze intr-un oras inteligent, cu dezvoltare durabila.

Preturi competitive si profit la inchirieri

Dubai ofera randamente superioare de proprietate comparativ cu alte orase celebre precum Londra si New York.  Cu un randament brut de inchiriere intre 6% si 10%, si un randament mediu de 7,5%. Preturile proprietatilor din Dubai sunt, de asemenea, competitive fata de alte centre internationale importante, cum ar fi Londra, New York, Hong Kong, Paris si Singapore.

Locatie strategica

Situat in centrul Emiratelor Arabe Unite, pozitia Dubaiului este una strategica. Cele mai multe zboruri din Emiratele Arabe Unite au o durata de patru ore sau chiar mai putin catre toate locatiile importante de afaceri din Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Iar un tranzit aviatic puternic reprezinta o modalitate excelenta de a calatori oriunde in lume.

Crestere economica si stabilitate

Cresterea si stabilitatea continua a economiei a determinat investitorii sa aleaga Dubai. Ca centru turistic si comercial al Orientului Mijlociu, se poate mandri cu una dintre cele mai diversificate economii, atragand, anual, un numar mare de investitii străine.

Piata reglementata

Despre piata imobiliara din Dubai se stie ca a fost evaluata drept cea mai transparenta din Orientul Mijlociu si Africa de Nord. In prezent, piata se afla intr-un punct culminant, fara semne de incetinire. Initiativele impreuna cu noile reglementari revizuite au ajutat guvernul in imbunatatirea transparentei pe piata. Incepand din acest an, toate datele imobiliare sunt, acum, disponibile public, datorita unei noi initiative a departamentul guvernamental Dubai Land (DLD).

In ultimii ani, Dubai a devenit unul dintre cele mai dinamice orase din lume, atragand  investitori din toate colturile lumii. Toti acesti factori creeaza o multitudine de oportunitati pentru investitorii imobiliari care doresc sa beneficieze de piata imobiliara in plina expansiune din Dubai.

Imobiliaredeluxdubai (imobiliaredeluxdubai.com) este o agentie imobiliara specializata pe piata premium, ce pune la dispozitia clientilor sai cele mai profitabile oportunitati de investitii din sectorul imobiliar.

Previous post Curs de copywriting, creativitate și content writing pentru companii cu Corina Ștefan
Next post Locuri ascunse din Romania unde poti explora natura si cultura locala