Crema de zahar ars

Ingrediente:

1 l lapte
6 – 8 oua
6 – 8 linguri de zahar
5 linguri de zahar pentru glazura

Numar de portii: 6

Mod de preparare:

  1. Preincalziti cuptorul la 150° C.
  2. Puneti intr-un bol ouale şi şase sau opt linguri de zahar, amestecati bine pana ce zaharul se dizolva, apoi adaugati laptele. Amestecati din nou, pana ce obtineti o compozitie spumoasa. Pentru a obtine glazura, puneti pe foc, intr-un vas emailat, cinci linguri de zahar.
  3. Lasati zaharul pe foc pana ce zaharul se topeşte si formeaza o glazura. Rostogoliti vasul, pana ce glazura acopera toata suprafata acestuia.
  4. Adaugati compozitia spumoasa in vasul glazurat si introduceti-l la cuptor timp 30 – 40 de minute. Crema de zahar ars se coace la foc potrivit.
Previous post Foietaj cu sunca si ciuperci
Next post Tarta cu capsuni