Care sunt mai avantajoase? Apartamentele in blocuri noi sau cele in blocuri vechi?

Dilema principala a cumparatorului este redata chiar de aceasta situatie: sa cumpere un apartament intr-un bloc nou sau intr-un bloc vechi? Care este varianta cea mai avantajoasa? Cei care vor sa se informeze in mod corespunzator pot cere sfatul agentilor sau expertilor in domeniul imobiliar. Acestia stiu exact care optiune vine la pachet cu cele mai multe beneficii si care merita un asemenea efort financiar.

In mod clar, apartamentele noi din Bucuresti sunt cele care atrag mai mult atentia cumparatorilor cu un buget generos in comparatie cu cele din blocurile vechi, care nu cuprind nici atatea facilitati si care nu mai sunt atat de rezistente in fata unor posibile miscari seismice severe. Principalele avantaje pe care le ofera blocurile noi in comparatie cu cele vechi sunt amintite in randurile de mai jos.

  • Suprafete generoase disponibile

In comparatie cu blocurile vechi, care nu au dat nastere unor apartamente tocmai spatioase si corect compartimentate, blocurile noi sunt recunoscute tocmai pentru acest avantaj: apartamentele disponibile au o suprafata mult mai generoasa. De asemenea, camerele si spatiile de depozitare au fost gandite de cei mai priceputi arhitecti, astfel incat rezultatul sa fie de-a dreptul util pentru locatari. In plus, apartamentele noi sunt special concepute si cu open space, care adauga o nota de eleganta si modern.

  • Numarul de bai

Daca apartamentele vechi nu stau tocmai bine la numarul de bai disponibile, cele noi ofera o noua perspectiva asupra acestei abordari. De regula, apartamentele de doua camere sunt dotate cu o baie, iar cele de trei camere sunt echipate cu doua bai. Spre deosebire de cele vechi, apartamentele din blocurile noi nu mai au baie de serviciu, ci doua bai care pot fi folosite la capacitate maxima. De asemenea, o alta idee imprumutata din Vest este si amplasarea baii chiar langa dormitorul mare, astfel incat trecerea catre aceasta incapere sa fie realizata direct din dormitor, si nu din hol.

  • Apartamentele noi sunt echipate cu centrala termica proprie

Inca mai exista apartamente in blocuri vechi care nu au centrala termica proprie, ceea ce poate fi un inconvenient major. Din fericire, apartamentele noi sunt echipate deja cu acest sistem de incalzire, pentru ca viitorii proprietari sa nu mai fie nevoiti sa mai faca si alte investitii. O alta parte buna la aceste locuinte consta chiar in faptul ca majoritatea vin deja mobilate, astfel incat clientul sa nu mai piarda timp sau energie cu lucrarile de renovatie.

Cine nu si-ar dori sa locuiasca intr-un apartament nou, avand in vedere avantajele amintite anterior? Conform specialistilor de la Sud Rezidential, alegerea unei astfel de locuinte este mult mai inspirata si inteleapta, avand in vedere facilitatile puse la dispozitie.

Previous post Picioare netede si frumoase? Alege ceara de epilat! 
Next post O Nouă Perspectivă Financiară Prin Refinanțarea Cu Dobândă Negociată de la Elitium Expert Credit