5 modele de parchet stratificat pe care să le alegi

Amenajarea interioară a casei poate să fie un proces incitant pentru că îți pune creativitatea și simțul practic la încercare, dar poate să fie și copleșitor pentru că presupune un efort considerabil. Găsirea echilibrului perfect între estetică și funcționalitate vine la pachet cu foarte multe provocări. Indiferent de design-ul interior pentru care optezi, imaginea de ansamblu a locuinței tale este importantă, iar una dintre aceste provocări este alegerea unei pardoseli potrivite care să poată fi în concordanță cu dorințele și necesitățile tale dar și a spațiului pentru care se adresează.

Una dintre opțiunile cele mai populare în materie de parchet este cel stratificat deoarece reușește să împrumute foarte multe dintre calitățile parchetului din lemn masiv. Totodată, este o opțiune foarte potrivită dacă îți dorești o pardoseală care să fie de calitate, dar și să fie compatibilă cu un sistem de incalzire in pardoseala. Așadar, dacă te-ai gândit sau dorești să iei în calcul și această opțiune, îți vom prezenta câteva modele de parchet deosebite care să completeze armonios design-ul unei case moderne.

Parchet dublu stratificat stejar Jamaica

Dincolo de numele exotic al acestui tip de parchet este unul potrivit pentru a instala și un sistem de încălzire în pardoseală pentru sporirea confortului termic. Acest model de parchet poartă în structura sa căldura și eleganta lemnului de stejar, dublată de durabilitate și de un strat de uzură generos care permite refinisarea de până la trei ori. În special clasa natur este una deosebită deoarece se poate adapta cu ușurință la orice stil de design interior prin intermediul nuanței plăcute și calde, finisat cu ulei care păstrează culoarea naturală a lemnului proaspăt tăiat.

Parchet Chevron dublu stratificat nefinisat

Parchetul Chevron este o alegere elegantă care înnobilează orice locuință și oferă un caracter atemporal, care va rezistă pentru mult timp. Acest tip de parchet reușește să răspundă nevoilor moderne și oferă un rafinament deosebit spațiilor în care este montat. Parchetul Chevron este o opțiune de durata, confort și eleganță dublat de atribute tehnice de calitate ce susțin avantajele prezentate de o pardoseală de calitate.

Parchet stejar natur Herringbone

Parchetul dublu stratificat Herringbone este faimos pentru îmbinarea jucăușă în stil brăduț sau os de peste, a cărui frumusețe este dublată de trăinicie și confort. Datorită aspectului deosebit, acest tip de parchet aduce un plus de suflet locuinței iar căldura lemnului asigura un cămin primitor.

Parchet stratificat stejar afumat uleiat

Această este o altă opțiune deosebită pe care o poți alege pentru casa ta deoarece parchetul stratificat din lemn de stejar prezintă toate atributele unei pardoseli durabile, rezistente și mai ales deosebite din punct de vedere al aspectului. Acesta este un model care se remarcă prin nuanțele închise, atractive care pot să ofere elegantă încăperilor în care este montat. Având un aspect periat și uleiat este perfect pentru a fi adaptat oricărui stil de amenajări interioare.

Parchet stratificat stejar alb

Dacă îți dorești să adaugi o notă de originalitate în locuința, atunci acest model reprezintă o selecție deosebită pentru casa ta. Nuanța unică dar și calitățile excepționale cu care dublează aspectul lemnului de stejar, este potrivit pentru a crea un design interior impresionant. Dublat de calitate și rezistență, este o opțiune care te va putea mulțumi pentru zeci de ani.

Previous post Ing. Adrian Stanciulescu – Presedintele (P.N.A.T) despre – noul Cod Fiscal pregatit in „bucataria multinationala” si elaborarea Actelor Normative la unele institutii ale Administratiei Publice Centrale
Next post „Musica Ramificata” – turneul național cu premiere absolute care aduce muzica în sufletele copiilor cu nevoi speciale